whatsapp

És possible que Whatsapp deixe de funcionar en alguns models de mòbils a partir de l’any que ve perquè ja poden suportar el ritme de les actualitzacions que cada vegada són més freqüents. En concret es tracta dels terminals el sistema operatiu de les quals siga Android 2.3.7, els iPhone amb iOS 7 o inferior i en el Nokia S40.

En el cas dels Nokia S40 la data límit és el 31 de desembre. Per als iPhone (iOS 7 i inferiors) el marge de maniobra és més ampli perquè la fi d’aquesta aplicació de missatgeria instantània és l’1 de febrer de 2020. Però per a 2019, a més d’aquests models i dels seus sistemes operatius, l’app tampoc estarà disponible per a Windows Phone 8.0 i anteriors; iPhone 3GS amb iOS 6; Nokia Symbian S60; BlackBerry US i BlackBerry 10.

Els responsables de WhatsApp adverteixen que els terminals donaran problemes conforme es vagen acostant la data en qüestió i anuncien que “ja no estem desenvolupant funcions per a aquests sistemes operatius i per #això, algunes funcions podrien quedar **inserviblesen qualsevol moment».