Com s’ha votat en els diferents districtes de València

El Partit Popular aconsegueix fer seus dos districtes de València que en les anteriors eleccions havien sigut per al Partit Socialista

Segons les dades obtingudes per districtes, el Partit Socialista venç a la ciutat de València en aconseguir 12 districtes enfront dels 7 en els quals ha eixit més votat el Partit Popular. No obstant això els populars aconsegueixen ampliar la seua hegemonia aconseguint dos nous districtes respecte a les eleccions del 28 d’abril.

A més dels quatre districtes del centre de València, ara són també blaus el districte de Poblats del Sud i Campanar.

Destaca la victòria del Partit Popular en el districte del Pla del Real, on ha aconseguit el 40,16% dels vots.

Quant als districtes rojos, el de Jesús és on major percentatge ha aconseguit el Partit Socialista, un 28,76% dels vots, seguit del Marítim amb un 28,36%. La formació socialista es consolida una vegada més en Benimàmet, amb un 31,05% dels vots.

En el districte de Quatre Carreres quasi s’arriba a l’empat tècnic entre totes dues formacions. També ajustat ha sigut el repartiment en el districte de Zaidía, amb un 25,96% a favor del PSPV enfront d’un 23,88% per al PP. En Camins al Grau el resultat ha sigut una mica més folgat per als primers, igual que ha ocorregut en Patraix i OIivereta.