runners

El pròxim 11 de març tindrà lloc la tercera prova del Circuit Divina Pastora. En aquesta ocasió els amics del Runners Ciutat de València seran els col·laboradors de la I Volta a Peu Runners Ciutat de València. Les inscripcions tant per a la carrera d’adults, com per a la marxa a peu i marxa nòrdica i les carreres infantils es mantindran obertes fins al dijous 8 de març a les 20:00 h.

La prova, que s’estrena enguany, porta com a novetat el lloc on es realitzarà part del seu recorregut, i és que serà la primera vegada que una carrera del Circuit transite, encara que siga en part, per l’arena de la platja, prop de la riba.

El punt d’eixida s’ha fixat en la calle J.J Dómine, a l’altura de l’Embull nº 2, a les 9:00 h. Aproximadament en els voltants de l’Hospital Malvarrosa, els participants en la carrera hauran de començar a circular pel passeig marítim fins a aconseguir el km 2’5, on s’accedirà a l’arena de la platja per a cercar la riba i continuar la ruta en aquest espai.

Des d’aqueix moment la prova anirà en paral·lel a l’aigua fins a arribar a l’altura de la Marina de Valéncia (al voltant d’1.800 m) on se cercarà les seues banderes. Una vegada en el punt anterior caldrà vorejar l’edifici Vés-los i Vents i aconseguir la dàrsena interior on finalitzarà la prova.

Respecte al recorregut mixt, és important destacar que els inscrits que vagen en cadira de rodes, quan arriben al tram de l’arena, poden continuar pel passeig marítim seguint les indicacions del personal de l’organització després del pas de l’últim corredor.

Com ocorre en totes les proves del Circuit hi haurà tres eixides. En primer lloc serà el torn dels corredors amb dorsal preferent (A, B, C i D), els qui eixiran a les 09:00 h. A continuació, la resta de corredors començaran la seua prova a les 09:04 h i, finalment, a les 09:05 h eixiran els participants pertanyents a la modalitat de marxa a peu i marxa nòrdica.

Perquè els més xicotets també puguen començar a gaudir d’aquest esport, la I Volta a Peu Runners Ciutat de València comptarà amb carreres infantils no competitives, per a xiquets i xiquetes d’entre 5 i 15 anys, i adaptades a les diferents edats. Les proves infantils donaran començament quan finalitze la carrera principal.

Aquestes proves tenen un caràcter formatiu i lúdic pel que es contempla la possibilitat que alguna d’aquestes carreres es puga complementar amb un altre tipus d’activitats, com a exercicis d’escalfament, volta a la calma, estiraments, etc.

En tractar-se de proves no competitives tots els inscrits que aconseguisquen la meta rebran una medalla acreditativa de la seua participació.