Un violento atraco en el centro de Valencia se salda con tres jóvenes detenidos
Varios agentes de la Policía Nacional patrullan por el centro de Valencia. / CPN

La Policia Nacional ha detingut a València a tres joves de 19 i 20 anys d’origen marroquí. Els detinguts estan acusats com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació i un de lesions. Aquests van agredir de manera violenta a un altre home per a sostraure-li el mòbil.

Les detencions s’han produït aquesta setmana arran d’una investigació iniciada el passat 26 de novembre. Va ser llavors quan diversos joves van intentar arrabassar-li un telèfon mòbil a un altre xic. Els fets van ocórrer sobre les 22.30 hores al carrer Convent Santa Clara, en ple centre de València.

Durant les perquisicions, dutes a terme pels agents de la Brigada Provincial d’Informació de la Prefectura Superior de Policia de la Comunitat Valenciana, els agents van tenir coneixement que en un primer moment un home hauria abordat a la víctima per a arrabassar-li el telèfon. Al no aconseguir-ho, aquest hauria tornat acompanyat d’altres joves per a agredir-li violentament i finalment sostraure-li el mòbil.

Gràcies als esbrinaments, els agents han aconseguit identificar a tres sospitosos i detenir-los. Estan acusats com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació i lesions. Els arrestats han quedat en llibertat, no sense abans ser advertits de l’obligació legal que tenen de comparèixer davant l’autoritat judicial quan siguen requerits per a això.

Les detencions s’han produït en el marc d’un dispositiu establit per la Prefectura Superior de Policia de la Comunitat Valenciana contra els grups juvenils, arran de diversos altercats produïts en el centre de la capital del Túria. Les investigacions continuen obertes i no es descarten noves detencions.