PlayStation 4 presenta els jocs desenvolupats a València

'Timothy vs the Aliens' i 'HIVE: Altenum Wars' són els dos jocs creats en el Games Camp València de Lanzadera.

59
valencia

Games Camp València, l’àrea de desenvolupament de videojocs de Sony para joves emprenedors, amb el suport de l’acceleradora d’empreses Lanzadera han presentat avui dos nous jocs creats per joves per a PlayStation 4: “Timothy vs the Aliens” i “HIVE: Altenum Wars”.

La presentació ha tingut lloc hui en l’Edifici Lanzadera de la Marina de València, i han acudit els joves creadors juntament amb els responsables de les empreses que han recolzat el desenvolupament dels videojocs, que estaran disponibles a partir de hui en la plataforma digital de PlayStation i, en pocs dies, es començaran a comercialitzar en tendes, coincidint amb la campanya de nadal.

Games Camp València és una de les seus de Sony en el programa PlayStation Talent, que ajuda a joves desenvolupadors de videojocs a traure avant projectes propis.
Segons ha indicat Roberto Yeste, responsable de Desenvolupament Local en Sony Entertainment Iberia, es tracta de “un programa únic a nivell mundial que potencia el desenvolupament de continguts i talent des dels col·legis fins als estudis consolidats”.

“Thimoty vs The Aliens” és un joc amb una estètica basada als Estats Units dels anys vint, protagonitzat pel gángster Thimoty, “un antiheroi”, que lluita contra una raça alienígena per a protegir el seu negoci, ha explicat Miguel Díaz, director general (CEO) de Wild Sphere, que cataloga el seu joc com a “diferent” perquè l’acció humana succeeix en blanc i negre mentre que els alienígenes ataquen a ple color.

L’altre joc, que també s’ha presentat hui en primícia mundial, Hyve Altenum Wars, és un projecte de Catness Game Studios, també compost per un equip de dos persones, encara que han treballat fins a quatre en el seu desenvolupament.

El joc es desenvolupa sobre arenes de combat situades en el planeta HYVE, amb una ambientació futurista i un estil frenètic pensat per a jugar online i multijugador en xarxa.

David Rodríguez, CEO de Catness Game Studio, ha recalcat el suport de PlayStation, ha destacat la labor del gegant Sony en la indústria del videojoc, i ha agraït la disposició de Lanzadera, que els ha permès “sentir-se com a casa”.