VÍDEO | Un grupo de jóvenes se pelea en la vías del metro de Valencia

Aquest cap de setmana la ciutat de València ha tornat a ser testimoni d’una nova situació de violència. En aquesta ocasió, dos homes han protagonitzat una discussió que no ha tardat a fer-se viral.

Pel que sembla, els fets van tenir lloc aquest diumenge en l’estació Túria de MetrovalenciaEls viatgers van assistir atònits a una baralla que va acabar en les vies del metre amb la sort que no va passar cap comboi durant la discussió.

Una usuari de TikTok va gravar el moment clau de la baralla, just quan els dos homes havien arribat a les mans en les vies del tren. Amb ells hi havia un tercer viatger, aliè al grup, que va intervenir per a evitar danys majors.

Segons ha relatat la responsable del vídeo, que ja s’ha fet viral, els protagonistes de la baralla eren “col·legues”. No obstant això, indica que un li havia robat a l’altre, la qual cosa els va fer discutir fins a arribar a les mans.

La baralla va arrancar en l’andana però amb els colps van acabar caent a les vies. Els usuaris de Metrovalencia que van assistir al vergonyós espectacle van suplicar a crits que cessara la disputa. Va ser la intervenció d’un usuari el que va aconseguir que acabara la discussió i pujaren de nou a l’andana.