Un vídeo musical ‘made in Torrent’ inaugura la Setmana Contra la Violència de Gènere

La Casa de la Dóna acull l'acte inaugural d'un programa per a tots els públics i que té com a lema “Torrent una ciutat lliure de la violència contra les dones”.

Torrent

La Casa de la Dóna va acollir l’acte inaugural de la XI Setmana Contra la Violència de Gènere, un programa amb activitats dirigides a tots els públics i que té com a lema “Torrent una ciutat lliure de la violència contra les dones”. L’acte es va iniciar amb el visionat del vídeo musical “Heroïnes”, una iniciativa ciutadana del grup de música torrentí Ak Negre & amp; Queens of the street, que ha comptat amb la col·laboració de dones i homes de de la ciutat. Es tracta d’un treball conjunt que ha permès fer una reflexió sobre la violència de les dones de forma general.

Després de la projecció del vídeo va ser el torn per a realitzar un reconeixement públic a la participació ciutadana contra la violència de gènere i en el qual es va destacar el treball de les voluntàries i voluntaris en els punts violeta que es van realitzar durant les passades festes patronals.

Les associacions Solidaritat Torrent, Cruz Roja, Cors Oberts i ALIA van rebre un reconeixement per la seva col·laboració i bona labor de la mà de la regidora de Polítiques d’Igualtat, Encarna Lerma Besó, que va agrair a totes les persones per la seva dedicació i esforç i va enviar un missatge de conscienciació, en aquesta ocasió als homes, recordant-los que “la igualtat és cosa de totes i de tots”.

Per a tancar l’acte l’alcalde Jesús Ros va dedicar unes paraules destacant que “l’educació és la base per a fer realitat una societat més igualitària”, i va convidar a totes i tots els assistents a participar en les activitats programes al llarg de tota la setmana..