Una dona de 40 anys ha resultat ferida a València després de ser atropellada pel seu propi gendre. L’home havia tingut un accident de trànsit i pretenia que la seua sogra mentira per ell. Quan aquesta es va negar va començar una discussió que va acabar amb l’atropellament de la dona.

Segons ha informat el diari Levante EMV, els fets van ocórrer el dilluns a la vesprada en el barri d’Algiròs. El presumpte agressor, sense permís de conduir, havia tingut un incident amb el cotxe aqueix mateix matí i havia fugit sense fer papers.

La seua idea era que el seu cunyat, el germà de la seua parella, assumira la responsabilitat i cridara a l’asseguradora per a donar les seues dades. No obstant això, la seua sogra es va oposar en afectar directament el seu fill.

La família va començar a discutir en plena rotonda del carrer José María Haro. La conversa va pujar de to i fins i tot es van arribar a amenaçar. Finalment, l’home es va pujar al vehicle mentre la sogra agafava una senyalització d’obres que semblava que anava a utilitzar per a estavellar contra el cotxe, un Volkswagen Touran. No obstant això, després de donar una ràpida volta a la rotonda, el conductor va envestir a la seua sogra i es va donar a la fugida a gran velocitat.

Agents de la Policia Local i la Policia Nacional es van mobilitzar ràpidament al lloc del sinistre. Una ambulància de Servei Vital Bàsic (SVB) va atendre la víctima que es va mantenir conscient en tot moment. La dona va ser traslladada a l’Hospital Clínic de València presentant diverses contusions i una ferida oberta en la cara.

Els agents policials han començat una cerca del presumpte autor per un delicte d’intent d’homicidi. A més, hi ha diversos dispositius preventius especials disposats pel barri per a evitar possibles conflictes entre les famílies enfrontades.