fundación levante

El patró Vicente Furió Garcerá ha sigut triat nou president de la Fundació Llevant UE Cent Anys, en la reunió que s’ha celebrat aquesta mateixa vesprada en l’estadi Ciutat de València. Un càrrec que ostentarà durant els pròxims quatre anys.

A aquesta reunió han assistit un total de 23 patrons, dels quals 21 ha votat a favor de l’elecció de Vicente Furió, i hi ha hagut 2 abstencions, la del propi Vicente Furió i la del representant del Frog, Carlos Ayats.

A més del president, també ha sigut triat com a vicepresident, Federico Ferrando, i com a secretari de la Fundació, Luis Calero.

La Comissió Executiva ha quedat formada per:

Vicente Furió
Federico Ferrando
Luis Calero
Víctor Santamaría, representant de l’Associació de Veterans del Llevant UD
Carlos Ayats, representant del Frog
Javier García Murillo
Kika Ruiz Sanahuja
Mª Dolores Boluda
Vicente Furió Garcerá (València, 12 de Febrer de 1952)

Nascut a València, ha dedicat la seua perllongada vida professional (38 anys) al periodisme. Ha treballat en els diaris Correu d’Andalusia, Llevant, Diari de València i, en els últims dels seus 23 anys de professió, en Les Províncies on va exercir la responsabilitat de redactor cap d’esports. Ha col·laborat en diferents mitjans escrits, ràdio, internet i televisió. Pertany a una família de levantinistes. El seu pare, avi i oncles ja van ser socis del Llevant UD des de la seua fundació. Una tradició que exerceix com queda demostrat que siga soci i accionista, igual que els seus fills, néts i germà. Pertany al Patronat de la Fundació del Llevant UE ‘Cent Anys’ des de la seua creació on ha defensat una clara postura en favor de consolidar la valencianía en el capital social del club. El seu interès, per formar part de la Fundació ‘Cent Anys’, és pel seu sentiment cap al Llevant UE, pel seu desig de servei a aquesta històrica institució i per treballar en favor de mantenir la condició de club valencià en l’accionariat.