L’Informe Big Data sobre el Comportament del Consumidor realitzat anualment per l’empresa TC Group Solutions té per objectiu donar a conèixer detalladament el comportament de les diferents ciutats, àrees i carrers comercials del país a través del seu flux de vianants, els dies i hores de més i menys afluència, o el cost per client potencial derivat del preu de lloguer immobiliari, alhora que analitza el comportament d’aquest consumidor omnicanal per a detectar noves tendències.

Aquest tercer Informe sobre el comportament del consumidor, desglossat per als carrers valencians, s’acaba de presentar avui a València, juntament amb els resultats dels tres primers trimestres de 2018.

Des de gener fins al 30 de setembre del 2018, els carrers comercials valencians han experimentat un augment del trànsit per als vianants del 4,88% respecte a l’any anterior, que en aquest cas també va augmentar un 8,96% respecte 2016. Aquest augment acumulat de quasi el 15% dóna mostra de la bona salut comercial del centre urbà, especialment concentrat en les 5 carrers més transitats de la capital valenciana, per aquest ordre de concurrència com Colón, Jorge Juan, Sant Vicent Màrtir, Ruzafa i Xàtiva.

El mes de juny ha sigut el més concorregut en el que portem de 2018, amb un trànsit global de 5.483 vianants diaris, un 10,54% més que el mateix mes de l’any anterior. Al carrer Colón, aquest augment del mes de juny ha sigut del 33,67%, arribant als 12.554 vianants diaris.