Gandía

La ciutat de Gandia és el cor de la comarca de la Safor a la Comunitat Valenciana. Gandia té una ubicació privilegiada, entre el mar i les muntanyes. En el seu ambient es respira una rica herència històrica que impregna els seus monuments i l’esperit de la seua gent. Este és un dels majors al·licients per a una ciutat amb una oferta turística capaç, per infraestructures i varietat, de satisfer els visitants més exigents.

Les Platges de Gandia tenen 7 quilòmetres de costa i una superfície de 700.000 metres quadrats d’arena fina i blanca, per la qual cosa els passejos seran tot un plaer, i una aigua cristal·lina per a refrescar-se els calorosos dies d’estiu. Gandia és el lloc ideal per a gaudir de les millors platges del Mediterrani, amb guardons com les banderes blaves que avalen la qualitat de les seues aigües i els seus serveis durant tot l’any.

Playa del Norte (Gandía).

Platja del Nord

La Platja Nord posa tots els seus serveis de restauració i oci a la teua disposició perquè passes unes vacacions inoblidables. Arena fina i daurada, aigua freda i cristal•lina i una infinitat de coses que fer. Res com una passejada per primera línia, amb una important oferta de cafeteries, gelateries i restaurants, on assaborir la millor gastronomia de zona.

Playa de L’Ahuir (Gandía).

Playa de L’Ahuir

Si el que t’abelleix és una platja tranquil·la i verge, la Platja de l’Ahuir és l’opció perfecta. En aquesta platja s’ha regenerat l’espai dunar i s’ha respectat i protegit la flora i fauna autòctones, per a poder gaudir, de la manera més natural, d’un magnífic paisatge de dunes. Ací trobareu una de les millors platges nudistes, autoritzada i senyalitzada, de la Comunitat Valenciana.

Playa de Venècia (Gandía).

Playa de Venècia

La Platja de Venècia és una xicoteta platja urbana d’arena, dotada dels serveis més elementals, que la converteixen en un lloc còmode i tranquil per a tota la família. Amb els seus 330 metres de longitud per 50 metres d’amplària, la Platja de Venècia és ideal per a passar un dia de platja magnífic en total harmonia amb la naturalesa.

Playa de Rafalcaid (Gandía).

Playa de Rafalcaid

La Platja de Rafalcaid, l’última platja al sud del litoral gandià, és el lloc ideal perquè no et troben. Aquesta és l’única platja semiurbana que combina arena i birles i que, amb els seus 800 metres de longitud per 50 d’amplària, és considerada un xicotet paradís d’aigües cristal·lines.