Desaparecida

La família de Rosana Castella, la valenciana de 41 anys desapareguda des del dilluns, està travessant un autèntic calvari. Samare està convençuda que no ha marxat per pròpia voluntat i les incògnites que envolten este cas fa que els seus pensaments auguren el pitjor.

Familiars i amics han realitzat diverses batudes pel barri en el qual resideix Rosana per a trobar-la sana i estàlvia. Perquè en sa casa saben perfectament que no ha marxat pel seu propi peu.

Segons ha relatat sa mare, Rosana portava uns 250 euros damunt en el moment de la desaparició i van començar a sospitar que alguna cosa estranya estava passant quan el seu exhome va cridar per a preguntar perquè no havia acudit a una cita que tenien en el banc per a solucionar uns papers. M.ª Amparo també ha narrat els episodis depressius que va travessar la seua filla fa un temps però que, aparentment, estaven oblidats.

Els familiars i els amics de Rosana es concentren esta vesprada en la plaça de Bous de València per a distribuir cartells amb la seua cara i poder trobar-la el més prompte possible.