nit

Música i pólvora seran les claus de la Nit a la Mar de la Gran Fira de València, que continua amb la seua descentralització amb aquest espectacle que tindrà lloc aquesta nit en La Marina. La programació musical arrancarà a les 20 hores amb música infantil i familiar per a continuar amb grups indies i pop, tots ells valencians. A la una de la matinada serà el moment de l’espectacle piromusical de pirotècnica RICASA amb la temàtica de cinema i que comptarà amb 5.200 ordres de foc, controlades per 12 ordinadors, i una durada de 18 minuts i 15 segons.

Des de la Regidoria de Cultura Festiva s’ha agraït l’esforç que es fa des del transport públic en aqueix dia per a proporcionar un servei extra. En aqueix sentit, s’ha recomanat arribar a la Marina mitjançant autobús o metre i amb la màxima antelació possible, ja que a pesar que hi haurà un pàrquing per a vehicles la seua capacitat és limitada (serà el solar de l’aparcament de l’antiga estació de ferrocarrils del port) i, a més, hi haurà corts al trànsit en funció de l’afluència de públic i segons ho considere necessari la Policia Local de València.

Quant a l’EMT, des de les 18 fins a les 23 hores s’oferiran 26.000 places repartides entre les línies 18, 19, 32, 98, 99, 92, 93 i 95. A partir de les 23.30 hores i fins a les 3.30 hores, hora de la fi del servei, es duplicarà la capacitat del servei d’autobusos nocturns, en passar de les 3.000 a les 6.000 places en les línies N1, N8 i N9. A més, la seua freqüència de pas augmentarà, serà de 12 a 14 minuts.

Metrovalència també reforçarà el seu servei amb trens addicionals en les línies 3, 5, 7 i 9 cada 20 minutos; en les línies 1 i 2 cada 40 minuts, i en les línies de tramvia 4, 6 i 8 amb trens cada 20 o 40 minuts. S’establirà un corredor entre l’avinguda de Cid i els Poblats Marítims amb circulacions cada 10 minuts en els dos sentits fins a arribar a la fi de l’activitat, amb ramificacions també des del centre cada 10 minuts fins a Torrent, cada 20 minutos fins a Alboraia i Entroncament i cada 40 minuts fins a Paterna i Seminari.

http://7televalencia.com/nit-a-la-mar-espectaculo-piromusical/