La ciudad de Valencia se cierra al tráfico el fin de semana

La ciutat de València acollirà aquest cap de setmana la ‘XVI Carrera de la Dona’ i la ‘XLIV Volta a peu a Sant Marcel·lí i San Isidre’. La celebració d’aquestes trobades obligarà al tancament d’alguns carrers. Per això des del consistori s’ha posat en marxa un dispositiu especial de trànsit per a les zones afectades.

La primera de les cites tindrà lloc el dissabte. La Carrera de la Dona començarà a les 19.00 hores i recorrerà els carrers dels Poblats Marítims. S’esperen uns 4.000 participants que aniran eixint en torns de 600 persones cada 20 minutos. L’hora de finalització de l’esdeveniment està programada sobre les 22.00 hores.

Així, el trànsit sentit sud des del carrer de José Ballester Gozalvo estarà tallat des de les 15 hores. A més, des de les 8 del matí estarà prohibit estacionar en alguns trams del carrer.

El servei de les línies d’autobús que circulen per Eugenia Viñes, José Ballester Gozalvo i Isabel de Villena estarà tallat des de les 18.30 hores fins al final del dia. Igualment, les línies del tramvia que circulen pel carrer d’Eugenia Viñes i Doctor Lluch es veuran afectades per la carrera. Es tallarà el servei durant la competició.

El trànsit en els Poblats Marítims quedarà completament restablit a les 22 hores de la nit.

XLIV VOLTA A PEU A SAN MARCEL·LÍ I SANT ISIDRE

El diumenge 12 de setembre tindrà lloc la Volta a peu a Sant Marcel·lí i Sant Isidre. Inclosa en el circuit de carreres populars que organitza la Fundació Esportiva Municipal, s’espera la participació d’uns 2.000 corredors i corredores.

Les dos eixides de la carrera, previstes a les 08.30 i a les 08:50h, tindran lloc en l’avinguda de Tres Creus, entre els carrers de Campos Crespo i Pintor Agrassot. La carrera transcorrerà per Camí Nou de Picanya; l’Arquitecte Segura de Lago; Campos Crespo; Sant Vicent Màrtir; Salvador Perlés; Pius IX; rotonda del Camí Vell de Picassent i plaça de Santo Domingo de Guzmán. El final serà de nou en l’avinguda de Tres Creus a l’altura de l’aparcament del cementeri.

Així, a partir de les 05 hores de la matinada es tallarà el trànsit de l’avinguda de Tres Creus des de la rotonda del Camí Nou de Picanya i Gaspar Aguilar per al muntatge de l’eixida de la carrera. El trànsit del Camí Nou de Picanya d’entrada no es tallarà íntegrament sinó que compartirà calçada amb la carrera.