Fallas
Cortes de calles de la Mascletà Vertical en La Marina.

El cap de setmana arranca d’allò més faller amb tres esdeveniments que donen inici a les Falles 2020. La gran afluència de públic que s’espera provocarà els corresponents talls de trànsit a la ciutat.

La Marina Sud de València celebra hui la Mascletà Vertical de 20 a 20.30 hores. A més, en La Marina Nord hi haurà un concert de Los 40 Principales de 18.30 a 22.00 hores.

Per a aquests dos actes s’efectuaran restriccions al trànsit rodat des de les 16.00 hores. Els talls dependran de l’afluència de públic en tota la zona marítima de la ciutat. Cal destacar que l’EMT i Metrovalencia incrementaran el seu servei per a les línies que es dirigeixen a La Marina i facilitar així la mobilitat dels valencians.

Corts de carrers per la mascletà.

TALLS DE TRÀNSIT DEL DIUMENGE

D’altra banda, el diumenge serà el torn de la primera mascletà de Falles (14h Ajuntament) i la Crida (20 hores Torres de Serrans), entre altres actes.

De 07.20 a 08.00 hores es durà a terme les “Macrodespertaes” per carrer de la Pau, Plaça de la Reina, carrer de Sant Vicent i Plaça de l’Ajuntament. En acabar en la plaça tindrà lloc la “Mascletà Despertà” que finalitzarà a les 8:15h.

De 12h a 14h serà el torn del Cercaviles de Bandes de Música per la Plaça de la Verge, Plaça de la Reina, carrer de Sant Vicent i Plaça de l’Ajuntament. Una vegada finalitze arrancarà la mascletà amb la que es tancarà el programa matutí. Per a garantir l’ordre, l’Ajuntament realitzarà corts al trànsit rodat de 07.05 a 15.00 hores en la zona.

Corts de carrers per la Crida.

En últim lloc, la Crida des de les 20.00 hores a les Torres de Serrans. Quedarà tallat al trànsit rodat el carrer de Guadalaviar direcció Pont de Fusta, el propi pont i la marginal dreta de l’antic llit del riu Túria des de la Gran Via de Ferran el Catòlic fins a carrer de Comte de Trénor. Així mateix es tallaran els passos inferiors de Petxina i Blanqueries. Tots ells a partir de les 16.45 hores de la vesprada del diumenge.