Valencia termina la sexta ola del coronavirus

La fi de la sisena ona del coronavirus ja és una realitat a la ciutat de València. La capital del Túria ha aconseguit reduir la taxa de contagis, la més alta de tota la pandèmia, i això s’ha vist reflectit en un important descens de la presència del virus en les aigües residuals de la ciutat.

Així ho confirmava aquest divendres la regidora de el Cicle Integral de l’AiguaElisa Valía, davant les cambres de 7 Televalencia. L’edila va participar ahir en la jornada ‘Projectes d’innovació per a ciutats intel·ligents’, una cita en la qual Valía va revelar el gran avanç de València en la superació del coronavirus.

“Nosaltres ja veníem alertant i avisant que es podia produir ja aqueix acostament a la vall, és a dir, al final d’aquesta ona. Efectivament amb les dades que ens van proporcionar el dijous, que són les mostres que prenem aquesta setmana, el que es consolida clarament és haver aconseguit aqueixa vall, aqueix final d’aquesta ona“.

A pesar que encara no s’han publicat les dades oficials, la regidora ja ha confirmat el tancament de l’última ona. A més, segons Valía, es tracta d’una notícia clau per a la ciutat cara a la celebració de les Falles.

“Per a nosaltres, a València, és molt important perquè afrontem les festes falleres amb moltes més garanties d’una situació òptima perquè no hi haja restriccions i que puguem funcionar amb certa normalitat”, assenyalava.

No seran unes Falles plenament normals perquè hi ha restriccions com la mascareta que serà obligatòria en interiors. Però per a nosaltres com a valencians era molt important arribar a aquest moment amb la millor situació possible”, ha conclòs Valía.