HBO
James Marsden y Evan Rachel Wood en la serie de HBO 'Westworld'.

Durant la setmana vinent la província de València es convertirà en el nou escenari de ‘Westworld’, la segona ficció més vista d’HBO per darrere de ‘Juego de Tronos’, que es troba en plena producció de la qual serà ja la seua tercera temporada.

La sèrie basada en la pel·lícula de Michael Crichton ‘Almas de metal’ (1973) aterrarà a València dilluns que ve 20 de maig on tindran lloc dues jornades de rodatge les localitzacions del qual es desconeixen de moment.

Segons ha publicat l’Agència Catalana de Notícies, Girona serà la següent parada de l’equip de ‘Westworld’ on romandran gravant del dimecres 22 al divendres 24 de maig en la vila comtal de Besalú on es recrearà un parc temàtic de la sèrie.

Per a formar els equips de figuració, la setmana passada es van realitzar els càstings corresponents en els quals se cercava a un centenar de persones de 18 a 40 anys amb trets europeus que pogueren encaixar com a soldats alemanys i preferiblement saberen manejar armes ja que en aquesta ocasió el parc de la ficció estarà ambientat en un poble italià de la Segona Guerra Mundial.

Anthony Hopkins i Jeffrey Wright en ‘Westwprld’.

Així és ‘Westworld’

En el futurista parc temàtic conegut com Westworld, un grup d’androides-servidors es desvien de les seqüències programades meticulosament pels informàtics i adopten un comportament anormal.

Amb un repartiment espectacular encapçalat per Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton i Jeffrey Wright, Westworld està basada en la pel·lícula de 1973 escrita i dirigida per Michael Crichton (‘Parque jurásico‘), i ha sigut creada per a la televisió pels productors executius Jonathan Nolan (‘Interstellar’, ‘El caballero oscuro‘) i Lisa Joy (‘Criando malvas’, ‘Último aviso‘).