peatones

Són dos i ja estan instal·lats en La Marina de València. Des de la setmana passada, els primers passos de vianants intel·ligents de la ciutat estan en funcionament en la dàrsena valenciana: un se situa enfront de l’edifici Vés-los e Vents i l’altre, en l’accés des del passeig marítim de la platja de les Arenes. A partir d’ara, tots els passos de vianants de la Marina seran intel·ligents.

Una tecnologia innovadora i sostenible

La seua tecnologia combina sensors i emplafones LED que aconsegueixen que la calçada s’il·lumine quan les persones la creuaran, advertint així de la seua presència als conductors de vehicles. A més, és un sistema sostenible que va connectat a l’enllumenat públic i que solament s’activa amb la presència de vianants, apagant-se quan els sensors deixen de detectar moviment.

Pas de vianants intel·ligent instal·lat al costat de la seu d’EDEM.

El Consorci València 2007, gestor de la Marina de València, ha contractat aquesta senyalització a l’empresa Stepvial, que ha implementat este sistema intel·ligent en diverses ciutats espanyoles i actualment l’està exportant a Europa i a Llatinoamèrica.

Amb esta mesura, La Marina de València continua treballant en la promoció de la mobilitat sostenible i la millora de l’espai públic, des de la innovació, amb la finalitat de crear un front marítim més accessible i còmode per a les persones.