Una gran avenida de Valencia sufrirá cortes de tráfico todo el mes de julio
Avenida Primado Reig de Valencia.

Aquest pròxim dilluns 5 de juliol donaran començament les obres per a l’adequació i millora de la xarxa municipal de sanejament en l’avinguda Primat Reig. Concretament afectarà el tram corresponent dels números 161 i 157.

Les obres s’executaran en un total de tres fases. La primera d’elles tindrà una duració estimada de 10 dies. Aquesta afectarà dos carrils per sentit en l’avinguda Primat Reig, a l’altura del seu encreuament amb el carrer Ramón Asensio. Es deixarà el carril EMT-taxi de tots dos sentits per a tot el trànsit rodat. A més, es tallarà l’accés de Ramón Asensio a aquesta mateixa avinguda, la qual cosa suposarà afeccions en la línia 10 de l’EMT.

En una segona fase es mantindrà tallada l’eixida per Ramón Asensio i l’entrada pel carrer Tírig des de Primat Reig. Es deixarà un carril lliure en Primacial Reig però només en sentit cap a Doctor Peset Aleixandre.

Finalment s’executarà la tercera i última fase de les obres. Es deixarà un carril lliure en l’avinguda Primat Reig adreça Peset Aleixandre, entre el carrer Tírig i la plaça del Riu Duero. A més, es tancarà l’accés al camí de Vera des de Primat Reig adreça avinguda Catalunya. La resta de carrers adjacents a Primat Reig estaran obertes a la circulació.

Està previst que les obres finalitzen el 30 de juliol. No obstant això, des del Ajuntament de València ja han avançat que podrien estendre’s alguns dies durant el mes d’agost.

Aquestes obres se sumen a unes altres també executades pel servei del Cicle Integral de l’Aigua. Estan tenint lloc en el Pont de les Flors; la rotonda partida de Manuel Sanchis Guarner; la via de servei del Doctor Peset Aleixandre i l’avinguda Cardenal Benlloch.