inversiones

Les direccions dels sindicats CCOO i UGT s’han reunit a València per a analitzar la situació política que viu la Comunitat a dia de hui. Segons el comunicat, en esta trobada s’ha convingut en la necessitat de treballar per una mobilització que denuncie la falta d’inversions en el territori i reivindicar un sistema de finançament més equitatiu.

Des dels sindicats afirmen que és «una reclamació que afecta a tota la societat valenciana i que ha de ser convocada per tots els sectors» incloent tant a la ciutadania en general com als partits polítics i tant CCOO com UGT consideren que «la infrafinanciación té conseqüències en els serveis públics que no es poden prestar o ampliar».

En la reunió mantinguda també s’ha realitzat un balanç del diàleg social denunciant-se que en ocasions es produixen salts en els procediments de consulta als sindicats. A més, asseguren que ja s’ha iniciat la signatura d’un pacte sobre clàusules laborals així com l’impuls de crear un institut de relacions laborals que podria arrancar en breu.