València vibrarà al ritme dels 2000 amb el festival “Love the Tuenti’s”

Safri Duo, Kate Ryan i Lasgo són alguns dels artistes confirmats en esta cita remember que se celebrarà el 29 de setembre en La Marina.

El “remember” està de moda en tots els àmbits culturals i la música no és una excepció. València es prepara per a acollir una cita única que reviurà els millors clàssics de la dècada dels 2000 amb el festival Love the Tuenti’s, un espectacle tribute als primers anys del nou mil·lenni amb cançons disco que van marcar a tota una generació de joves.

Des del mític ‘Played-A-Live‘ de Safri Duo fins al famós ‘Désenchantée’ de la cantant belga Kate Ryan, passant pel clàssic ‘Something’ the Lasgo i ‘The second you sleep’ de Tess, entre moltíssims altres artistes internacionals i reis del “dance” que han confirmat la seua assistència.

El concert tindrà lloc dissabte que ve 29 de setembre en La Marina de València, un espai que comptarà amb un escenari replet d’efectes visuals i d’il·luminació tal com va anunciar l’organitzadora del festival Sharemusic! de la mà de Tuenti.

València serà el tancament dels tres primers concerts de Love the Tuenti’s, un festival que es va estrenar amb èxit el passat 5 de maig en el WiZink Center de Madrid i que va repetir triomf el 15 de setembre en el Bizcaia Arena BEC de Bilbao.

Encara que la majoria d’entrades ja estan esgotades, les últimes passades disponibles continuen a la venda a través de la pàgina web oficial del festival: www.lovethetuentis.com.

Raphael arranca la temporada de conciertos en Valencia