Valencia
Santorini, uno de los destinos más famosos de Islas Griegas.

La companyia italiana Costa Cruceros posarà a la disposició dels seus clients valencians vols directes des de la capital de la Comunitat fins a les Illes Gregues i el nord d’Europa per a embarcar còmodament a bord del Costa Mediterranea, Costa Fascinosa i Costa Fortuna.

Aquests vaixells oferiran els itineraris: “Illes Gregues”, “Les terres dels vikings” i “Llegendes d’Islàndia”. En el cas dels vols directes de València a Bari i a Rostock, els passatgers comptaran amb la comoditat afegida de veure com les seues maletes viatgen directament fins a la seua cabina.

Estes connexions, que s’oferiran des de maig fins a setembre de 2020, se sumen a la que oferirà la naviliera des de l’aeroport d’Alacant a la ciutat d’Estocolm, des de maig fins a setembre, per a iniciar el descobriment de les Capitals Bàltiques al Nord d’Europa.

Esta iniciativa continua afegint opcions als passatgers de la Comunitat Valenciana que, a més, en 2020 podran gaudir de nombroses oportunitats d’embarque en el propi port de València.

Els vaixells de la naviliera italiana faran 24 escales en la capital durant 2020, 5 més que en 2019. Entre ells, destaquen les 8 oportunitats d’embarcar en el Costa Diadema, entre el 9 d’abril i el 28 de maig en un itinerari denominat ‘Gemmes del Mediterrani’ (Espanya, França i Itàlia), connectant València directament amb Civitavecchia/Roma, o les 6 oportunitats d’embarcar en el Costa Fascinosa amb el seu recorregut per França, Espanya, Portugal i Gibraltar entre el 25 de setembre i el 14 de Novembre.