Valencia elige a los Reyes Magos de esta Navidad
Oumaro Djakité, Felipe de los Ángeles y Guillermo Serrano como Baltasar, Gaspar y Melchor.

La ciutat de València ja té a les seues Majestats els Reis Mags d’Orient confirmats. El regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, ha anunciat les tres persones que enguany faran possible l’arribada a València de Melchor, Gaspar i Baltasar. Una arribada que s’espera amb il·lusió en un Nadal on l’esperança serà clau.

El president de la Interagrupación de Falles de València, Guillermo Serrano; l’agent de Policia Local de València Felipe de los Ángeles; i el venedor del Mercat Central Oumaro Djakité donaran vida als tres Reis Mags.

“En un any especialment complicat, hem pensat que la millor proposta possible per a representar als Reis Mags a València era a través de tres sectors que considerem fonamentals però més encara enguany, en un context de crisi sanitària, econòmica i social”, ha explicat Galiana.

Hem decidit que Melchor tinga un vincle especial amb tota la cultura festiva de la nostra ciutat; Gaspar, amb tots aqueixos funcionaris que han estat al peu del canó durant tots aquests mesos d’incertesa; i Baltasar, amb tot el comerç de la nostra ciutat“, ha detallat.

Com tots els anys l’alcalde de ValènciaJoan Ribó, rebrà a Les seues Majestats en el Saló de Cristall. Allí els donarà la benvinguda a la ciutat. A més, enguany els encoratjarà perquè siguen benèvols amb tots els xiquets i també amb les persones adultes de tota la ciutat.