Goya

La vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, ha presidit aquest matí la constitució de la Comissió dels Goya. L’objectiu d’aquesta Comissió és organitzar i coordinar les gales de 2021 i 2022. A més, també serà la responsable de planificar les activitats que giraran entorn de la celebració de l’any Berlanga.

Així ho ha explicat Gómez en finalitzar la primera reunió. En ella han participat representants de la Generalitat i la Diputació de València. També ha estat present el president de la Acadèmia de CinemaMariano Barroso, juntament amb membres del seu equip. Tots ells han aprofitat la trobada per a visitar les instal·lacions del Palau dels Arts, espai en el qual es desenvoluparà la gal·la.

Sandra Gómez ha assenyalat que aquesta comissió de treball es reunirà periòdicament. En aquestes reunions organitzaran unes gal·les que “representaran el tret d’eixida i el fermall d’or dels actes commemoratius de l’any Berlanga”, en referència a 2021 i 2022 respectivament.

A més, Gómez ha assenyalat que l’Acadèmia tindrà un paper molt important en l’organització de les activitats que abordaran la promoció turística, la cultura i la indústria de l’audiovisual.

Sandra Gómez i Mariano Barroso en la primera reunió de la Comissió dels Goya.

Per part seua, Barroso ha explicat que l’equip de producció ha visitat el Palau per a veure els detalls i perfilar les necessitats que tindrà la gala que se celebrarà a València. A més, ha avançat que dos dels premis Goya 2021 es lliuraran des de València.

La cerimònia tindrà lloc el 6 de març. Estarà conduïda per Antonio Banderas i María Casado des de Màlaga. Cara a la celebració de 2022 amb seu a València, es desconeix quins rostres guiaran la gala.