Sida

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la lluita contra la Sida, celebrat anualment cada 1 de desembre, un llaç roig penjarà durant tot el dia en la balconada de l’Ajuntament

Es tracta d’una mesura presa per la Regidoria de Sanitat i Salut pública i duta a terme per l’Ajuntament per a commemorar en aquest dia als afectats per la malaltia del VIH-Sida

A més, durant el matí, es pot accedir a tres carpes situades en la plaça de la Verge. Una d’elles de caràcter institucional, una altra destinada a entitats i en l’última es pot realitzar de forma ràpida la prova del VIH.

D’aquesta forma, l’Ajuntament de València se sumisca a milers d’iniciatives celebrades per tot el món per a rememorar la lluita contra aquesta malaltia. Coincideix, a més, amb el segon aniversari de l’adhesió del consistori a la Declaració de París contra el VIH-SIDA.

La regidora de Sanitat i Salut Pública, Maite Girau, ha manifestat que “cal mantenir el pols en la lluita contra aquesta malaltia, implicant a tota la ciutadania en açò”.