S.Ferris‘Earn It’ és el lema que lluirà el València CF en les samarretes prèvies al partit contra l’Osasuna. L’objectiu és protestar contra la Superliga Europea creada pel president del Reial Madrid, Florentino Pérez. 

El lema que lluirà estarà escrit en anglès i significa «guanyar-li’l». Es tracta d’una iniciativa global del futbol espanyol, per la qual cosa podrien lluir-la els equips de primera i segona divisió, excepte, lògicament, Reial Madrid, FC Barcelona i Atlètic de Madrid. Si bé també és factible que cada club prenga la seua decisió o porte el lema que considere oportú.

EL VALÈNCIA CF EN CONTRA DE LA SUPERLIGA EUROPEA

El Valencia CF va emetre un comunicat on manifesta que condemna enèrgicament la proposta anunciada de creació d’una competició europea secessionista i elitista. Per a l’entitat de Mestalla, aquest format ataca els principis de la competitivitat oberta i del mèrit esportiu que ocupen el més profund de l’ecosistema del futbol nacional i europeu.

‘Avui dia, els afeccionats al futbol de tota Europa poden somiar que el seu Club, siga com siga la seua dimensió, puga destacar en una competició, aconseguir el més alt, i competir en el cim del futbol europeu. El València CF i LaLiga defensen aquesta tradició futbolística europea del futbol per a tots. El concepte proposat per 12 clubs europeu destrueix aqueix somni, tancant la porta al cim del futbol europeu i permetent l’entrada de només uns pocs a una elit’.

Finalment, recalca que utilitzaran totes les eines i treballaran amb totes les parts implicades per a defensar la integritat i el futur del futbol espanyol en el millor interès del joc.