Esta semana s’ha presentat l’esdeveniment esportiu i solidari València contra el Càncer que concentrarà la Patinada Popular a València, la Marxa de 5K, i Marxa Nòrdica, a més de la carrera Runcáncer i una Masterclass de Spinning. Esta tercera edició de València contra el Càncer, que tindrà lloc el diumenge 21 d’octubre, està organitzada per la Fundació Esportiva Municipal i l’Associació Espanyola contra el Càncer i patrocinada, entre uns altres, per El Corte Inglés.

La presentació ha comptat amb Javier Llombart, adjunt a gerència de l’Associació Espanyola contra el Càncer de València; Álex Aparicio, director de l’esdeveniment, i Pau Pérez Rico, director regional de Comunicació i Relacions Institucionals d’El Corte Inglés. També ha participat en la presentació de València contra el Cáncer Miguel Girón, atleta supervivent de càncer qui ha oferit el seu testimoniatge.

València contra el Càncer començarà a les 9 del matí amb la carrera a peu Runcáncer que recorrerà els 5K del circuit. A les 9.05 tindrà l’eixida la Patinada Popular a València que realitzarà el mateix circuit pels carrers de la ciutat. A les 10 hores es donarà el tret a la Marxa i la Marxa Nòrdica, també de 5 quilòmetres, enfocada a totes les edats i condicions físiques. Mentrestant, en el Passeig de l’Albereda, tindrà lloc la Masterclass de Spinning de 9.30 a 12.30 hores.

La recaptació íntegra de la venda dels dorsals de cadascuna d’aquestes proves es destinarà a projectes d’investigació contra el càncer en institucions valencianes, sota l’auspici de l’AECC.

Les inscripcions per a totes les proves de València contra el Càncer es poden realitzar fins al dissabte 20 d’octubre a les 22 hores, en el cas de la Patinada Popular i Marxes, i fins a les 14 hores del dimecres 17 d’octubre, en el cas de la carrera Runcáncer i la Masterclass de Spininnig, en les plantes d’Esports d’El Corte Inglés Pintor Sorolla, Nuevo Centro i Avinguda de França.

Los ‘Campeones’ de Javier Fesser se medirán contra el equipo valenciano que inspiró la película