crida

València celebra este diumenge 24 de febrer la Crida, així com altres actes festius que es duran a terme en el centre de la ciutat. A més, també tindran lloc tres esdeveniments esportius com la V edició de la carrera Never Stop Running, la quarta etapa de la III Setmana Ciclista Valenciana i el partit de futbol entre el Llevant Unió Esportiva i el Reial Madrid.

Carrers tallats amb motiu de la Crida

La Crida a les Falles tindrà lloc a les Torres dels Serrans a les 20 hores. D’esta manera, quedaran tallades al trànsit els carrers Guadalaviar, direcció Sant Pius V, el pont de Fusta i la marginal dreta de l’antic llit del riu Túria des de la Gran Via Ferran el Catòlic fins a Comte de Trénor.

També es tancaran els passos inferiors de Petxina i Blanqueria. Tots aquests talls i desviaments de la circulació es realitzaran a partir de les 16.45 hores conforme a l’afluència de persones i està previst que torne a restablir-se el trànsit entorn de les 21.30 i 22.00 hores.

Respecte als actes referents a les Falles, també se celebra este diumenge la primera mascletà de l’any, així com diferents actes com la despertà (que transcorrerà pels carrers Comèdies, Pau, plaça de la Reina, Sant Vicent Màrtir i plaça de l’Ajuntament) de 7.20 a 8.45 hores, la concentració de bandes de música en la plaça de la Mare de Déu, d’11.00 a 12.30 hores, i el posterior cercaviles per la plaça de la Reina, Sant Vicent Màrtir i plaça de l’Ajuntament de 12.00 a 14.00 hores. A més, com cada últim diumenge de mes, es convertirà en zona de vianants la plaça de l’Ajuntament amb el tancament al trànsit rodat.

ACTES ESPORTIUS

Fins a tres esdeveniments esportius tindran lloc durant el diumenge als carrers de València: la cinquena edició de la carrera Never Stop Running, la quarta etapa de la III Setmana Ciclista Valenciana i el partit de futbol entre el Llevant Unió Esportiva i el Reial Madrid.

La carrera està programada de 9.00 a 10.20 hores amb un itinerari que transcorre per l’avinguda de França, la plaça d’Europa, Pare Tomàs de Montañana, l’avinguda del Port, el carrer del Doctor J.J. Dómine, Francesc Cubells, l’avinguda de l’Enginyer Manuel Soto, Joan Verdeguer, l’avinguda de les Balears, Menorca i l’avinguda de França de nou. És per això que es procedirà al tall total del trànsit a l’avinguda de França, entre els carrers de Menorca i d’Eivissa, a partir de les 6.00 hores fins a les 11.30 hores.

De la mateixa manera, se celebra la quarta etapa de la III Setmana Ciclista Valenciana amb eixida des del passeig de la Albereda en direcció a Sagunt, amb un horari previst des de les 11.00 fins a les 12.00 hores; mentre que el muntatge de l’eixida, entre el pont de l’Exposició i el pont dels Flors, es durà a terme a partir de les 7.00 hores. El recorregut transcorre per l’Albereda, plaça de Saragossa, l’avinguda d’Aragó, l’avinguda de Catalunya/V-21, Germans Machado, el camí de Montcada/CV-315, el camí del Racó de l’Anell, el camí de l’Assagador i la rotonda de la carretera de Benifaraig-Montcada.

A més, des de les 20.45 i fins a les 22.30 hores, tindrà lloc el partit de futbol entre el Llevant Unió Esportiva i el Reial Madrid, per al qual s’ha habilitat un carril de l’avinguda dels Germans Machado per a l’estacionament des de tres hores abans de l’encontre fins a una hora després.

La Crida: 88 años dando la bienvenida a la Fiesta Fallera

Conoce la programación de actos para el día de la Crida