El València CF rectifica amb el preu de les entrades

El València CF ha rebaixat el preu de les entrades per al partit de tornada de semifinals de Copa del Rei que es disputarà dijous que ve 8 de febrer en l'Estadi de Mestalla.

entradas

El València CF ha rebaixat el preu de les entrades per al partit de tornada de semifinals de Copa del Rei que es disputarà dijous que ve 8 de febrer en l’Estadi de Mestalla.

L’eliminatòria, que enfrontarà a l’equip valencianista contra el FC Barcelona, decidirà un dels finalistes del torneig del KO.

La directiva de l’equip de Mestalla ha modificat el preu de les entrades en un 50% per a aquells que les compren abans del dia 2 de febrer. D’aquesta manera, els preus que oscil·laven entre els 35 i els 70 euros per a abonats, passen a ser entre 17 i 35 euros.

 

El comunicat oficial:

La lleialtat, la fidelitat i el suport incondicional que representa ser abonat del València CF va a tenir un avantatge molt especial de cara a la volta de semifinals de Copa del Rei enfront del FC Barcelona. Per açò, en un termini preferent que finalitzarà aquest dijous a les 20 hores, tots els socis -els qui ja van tenir inclòs en el seu abonament els vuitens i quarts de final de Copa- disposaran de la seua localitat habitual a Mestalla a un preu especial, que oscil·larà entre els 35 i els 17 euros, amb la graderia familiar a un preu especialment reduït. Una vegada finalitzat aquest període, les entrades per a abonats en localitats disponibles seguiran a la venda als preus normals marcats per a socis divendres passat.

Tots els abonats que ja han retirat les seues entrades per a aquesta trobada, als quals el VCF vol expressar el seu públic agraïment, seran contactats via e-mail des de l’Àrea Afició del València CF per a rebre tota la informació necessària per a acollir-se a aquests preus especials.