entradas

El València CF ha rebaixat el preu de les entrades per al partit de tornada de semifinals de Copa del Rei que es disputarà dijous que ve 8 de febrer en l’Estadi de Mestalla.

L’eliminatòria, que enfrontarà a l’equip valencianista contra el FC Barcelona, decidirà un dels finalistes del torneig del KO.

La directiva de l’equip de Mestalla ha modificat el preu de les entrades en un 50% per a aquells que les compren abans del dia 2 de febrer. D’aquesta manera, els preus que oscil·laven entre els 35 i els 70 euros per a abonats, passen a ser entre 17 i 35 euros.

 

El comunicat oficial:

La lleialtat, la fidelitat i el suport incondicional que representa ser abonat del València CF va a tenir un avantatge molt especial de cara a la volta de semifinals de Copa del Rei enfront del FC Barcelona. Per açò, en un termini preferent que finalitzarà aquest dijous a les 20 hores, tots els socis -els qui ja van tenir inclòs en el seu abonament els vuitens i quarts de final de Copa- disposaran de la seua localitat habitual a Mestalla a un preu especial, que oscil·larà entre els 35 i els 17 euros, amb la graderia familiar a un preu especialment reduït. Una vegada finalitzat aquest període, les entrades per a abonats en localitats disponibles seguiran a la venda als preus normals marcats per a socis divendres passat.

Tots els abonats que ja han retirat les seues entrades per a aquesta trobada, als quals el VCF vol expressar el seu públic agraïment, seran contactats via e-mail des de l’Àrea Afició del València CF per a rebre tota la informació necessària per a acollir-se a aquests preus especials.