El jardí del Túria acollirà el pròxim 1 d’octubre una nova edició de la Fira Animalista, una cita organitzada per la Regidoria de Benestar Animal de l’Ajuntament de València per commemorar que el pròxim dia 4 serà el Dia Mundial dels Animals.

En la Fira Animalista hi haurà tot un seguit d’activitats organitzades per la Regidoria de Benestar Animal, que a partir d’esta nit encetarà la promoció de la cita amb cartells que es distribuiran per tota la ciutat. A més, també hi participaran desenes d’entitats que donaran a conéixer el treball que desenvolupen diàriament en la defensa i protecció dels animals al nostre territori.

“La Fira Animalista és una gran oportunitat per acostar la ciutadania al treball permanent que des de l’Ajuntament i des de moltes associacions es fa pel benestar dels animals”, ha explicat la regidora de Benestar Animal, Glòria Tello, qui ha destacat que esta cita serà la tercera d’este tipus des que València compta amb una Regidoria de Benestar Animal. “Reforçarem la tasca de conscienciació, també entre els més menuts i les més menudes i facilitarem informació sobre l’adopció d’animals”, ha explicat Tello.