(Pablo Viñado).- La 28º edició de la Mitja Marató Trinidad Alfonso arriba aquest diumenge a València amb vistes de batre récords de tot tipus: tant d’assistència com de temps de finalització.

Inspirat en el traçat del mundial celebrat el darrer mes de març, el recorregut d’aquesta edició ha sofrit importants modificacions per tal d’aconseguir noves marques mundials. Això de ben segur ha influit en el nivell dels participants, dels quals fins a 16 han aconseguit en el passat marques per sota l’hora.

A ells es sumen un total de 15.500 participants de totes parts del món, dels que s’espera que dinamitzen l’activitat turística i hostelera de la ciutat. A 7 Televalencia hem volgut saber què opinen els veïns dels carrers per on transcorrerà la carrera, i estos semblen satisfets amb l’impacte que aquesta puga tindre en València.

El diumenge València es convertirá en capital mundial del running i tot sembla a punt per a donar la benvinguda a uns corredors que es deixaran pell i pulmons en l’asfalt.

Contrarreloj en los preparativos de la Media Maratón de Valencia