Be Active Night

Del 23 al 30 de setembre, 32 països de la Unió Europea celebren la Setmana Europea de l’Esport, campanya per mitjà de la qual la Comissió Europea anima a totes les persones de la Unió a la pràctica de l’esport i l’activitat física davall el lema #beactive.

València s’unix a esta iniciativa per segon any consecutiu amb tota una setmana repleta d’activitats esportives que tindrà com a colofó la “Be Active Night”, vetlada #beactive que se celebrarà la nit del 29 al 30 de setembre i que servirà com a acte de clausura d’esta efemèride a Espanya després de la designació del Consell Superior d’Esports.

La Plaça de l’Ajuntament es transformarà eixa nit en un gran poliesportiu a l’aire lliure en què s’oferiran, de forma gratuïta, gran varietat d’activitats físiques i esportives, com ara futbol adaptat, quidditch, pàdel, esgrima, tenis taula, bàdminton, rugbi, voleibol, ioga, tai-xí, pilates, aerobox, cubbà, balls llatins, carrera de 5K i 10K, activitats que faran les delícies de participants i públic assistent.

Tot això pensat per a posar-te en moviment. Independentment de l’edat, nivell o condició física, acosta’t a disfrutar de la Be Active Night.