València s’uneix a la celebració de la ‘Be Active Night’

La capital del Túria s'uneix així als 32 països de la Unió Europea que participen en la Setmana Europea de l'Esport.

Be Active Night

Del 23 al 30 de setembre, 32 països de la Unió Europea celebren la Setmana Europea de l’Esport, campanya per mitjà de la qual la Comissió Europea anima a totes les persones de la Unió a la pràctica de l’esport i l’activitat física davall el lema #beactive.

València s’unix a esta iniciativa per segon any consecutiu amb tota una setmana repleta d’activitats esportives que tindrà com a colofó la “Be Active Night”, vetlada #beactive que se celebrarà la nit del 29 al 30 de setembre i que servirà com a acte de clausura d’esta efemèride a Espanya després de la designació del Consell Superior d’Esports.

La Plaça de l’Ajuntament es transformarà eixa nit en un gran poliesportiu a l’aire lliure en què s’oferiran, de forma gratuïta, gran varietat d’activitats físiques i esportives, com ara futbol adaptat, quidditch, pàdel, esgrima, tenis taula, bàdminton, rugbi, voleibol, ioga, tai-xí, pilates, aerobox, cubbà, balls llatins, carrera de 5K i 10K, activitats que faran les delícies de participants i públic assistent.

Tot això pensat per a posar-te en moviment. Independentment de l’edat, nivell o condició física, acosta’t a disfrutar de la Be Active Night.