Las obras de Metrovalencia obligarán a cerrar 17 estaciones: fechas, líneas y paradas afectadas
Parada exterior de Metrovalencia.

Amb l’arribada de les festes nadalencas els serveis de transport públic de València han fet modificacions en el seu horari. Metrovalencia ha posat en marxa un nou itinerari per a les dates de Nadal. Des de hui, 23 de desembre, i fins al 6 de gener, el transcurs del metre serà diferent a l’habitual. 

La principal modificació tindrà lloc en els dies laborables ja que ara l’horari serà com el dels caps de setmana de la resta de l’any. Per tant, estarà el servei nocturn del metre fins a les 02.00 de la matinada. No obstant això, aquesta hora variarà en funció de l’estació i la línia triada.

Els caps de setmana i dies festius, sí que es mantindrà el transcurs habitual de la resta de l’any. No obstante, els dies de Nadal i Any Nou hi haurà modificacions. Aquests dies el servei iniciarà una hora més tard del normal. Per a aquests dies assenyalats la freqüència dels metres i tramvies també s’alterarà. Es començarà a reduir a partir de les 21.00 hores i al voltant de les 22.00 finalitzarà fins a l’endemà.

SERVEI DE TRAMVIA PER A EXPOJOVE

Del 26 de desembre al 4 de gener se celebra la Fira Internacional de València i la Fira de la Infantil i de la Joventut. Per a facilitar l’arribada a Expojove, Metrovalencia implantarà serveis especials en la Línia 4 de tramvia fins a Fira València.

Durant la celebració, el tramvia estarà operatiu en tota la línia amb una freqüència de pas de 30 minutsEls dies de Nit de cap d’any i Any Nou la freqüència es modificarà i passarà a ser entre 30 i 40 minuts. La franja horària del servei sempre serà de 6 a 22 hores en les jornades laborals i de 6 a 23 hores el cap de setmana.

Per a agilitar els trajectes, els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres l’indicaran en el rètol. Junte amb el tramvia, també es podrà accedir a Fira València desplaçant-se fins a l’estació Les Carolinas/Fira de la Línia 2.