abonos

A partir de hui ja pots ser una part important del Centenari del València Cf. Molt prop de complir el seu primer segle de vida, ser soci valencianista és hui ser hereu de cent anys d’inconformisme, lluita, emoció, gosadia i orgull. D’un sentiment etern. Ser del València CF és alguna cosa únic, com ho va a ser la passada de la temporada 18.19, històric i per a col·leccionar. Abónato al Centenari!

Tens tot inclòs -UEFA Champions League, Lliga i Copa- i t’oblides: sense cap pagament ni complicació més

Esta nova fórmula d’un abonament vàlid per a tots els partits oficials a Mestalla cerca que cap valencianista es perda gens d’una temporada molt especial: tot està inclòs, des del primer a l’últim partit, la UEFA Champions League, LaLiga i la Copa de S. M. el Rei. Volem posar-t’ho fàcil i, en un únic preu ajustat i amb molts possibles descomptes, que no et perdes ni una nit èpica gràcies al teu abonament total, vàlid per a tots els partits oficials del primer equip a Mestalla. Ja no tornes a pagar ni un cèntim durant tota la temporada. Sense cues, ni terminis de compra d’entrades, ni packs, sense la menor preocupació. No et fa falta, ja eres abonat.

Més econòmic que amb l’últim pack Champions i, a més, amb totes les eliminatòries europees i de Copa incloses

Després d’una detallada anàlisi de la recent assistència i del preu en cada sector, l’abonament total 18.19 té un import mitjà ajustat al màxim. Per què? Tu apostes des de l’inici pel VCF i nosaltres per tu. Per açò, és més econòmic que el de la passada de la temporada anterior –vàlid per a Lliga i Copa fins a quarts de final-, sumat al preu de l’últim pack Champions per a socis posat a disposició pel club. En aqueixa ocasió, en la 15.16, els preus per a abonats dels tres partits de la fase de grups van oscil·lar entre els 40 i els 160 euros mentre que l’increment de la passada de la temporada 18.19 respecte al de la 17.18 estarà entre els 29 i els 125 euros.

Però és que, a més, el nou abonament total inclou moltíssim més: poder assistir a totes i cadascuna de les eliminatòries que l’equip aconseguisca disputar tant en Champions o a Europa League com en Copa, sense pagar ni un euro més, ni reserves ni complicacions. Cada dia de partit oficial, amb el teu abonament total, el teu seient de Mestalla t’estarà esperant. Així de senzill.

Importants descomptes presents i futurs per fidelitat en l’assistència

Després d’una temporada amb una assistència mitjana del 80%, que ha ajudat a l’equip a complir objectius, en la 18.19 esperen grans reptes que faran vital una comunió encara major. El descompte del 5% en els abonaments domiciliats se substitueix per descomptes molt majors, aplicats a la fidelitat en l’assistència.

A més d’ajudar a generar una atmosfera màgica entorn de l’equip, volem que açò t’ajude a pagar menys. El club va a premiar que el teu seient haja estat sempre ocupat en la 17.18 amb descomptes que, en el cas dels més joves, aconsegueixen el 40% del preu de l’abonament 18.19 i que són acumulables als d’accionista o major de 65. L’alta assistència també seguirà sent premiada de cara a la temporada 19.20. L’equip ix guanyant… i tu també.

Seient lliure: si algun dia no pots venir, cedeixes el teu seient al club i també sumes descomptes

Si durant la temporada no pots acudir a algun partit, volem que ajudes al fet que Mestalla estiga ple en el seu Centenari i, a més, donar-te més d’una opció per a sumar importants descomptes en el teu pròxim abonament.

Per a açò el València CF et dóna dues formes de fer-ho: que deixes la teua passada a qui tu vulgues, computant-se el partit com a presencial a l’efecte dels descomptes per fidelitat, o que actives la cessió de la passada al club a través del sistema ‘Assente lliure’: si venem la teua localitat per a aqueix partit, el 40% del preu pagat es converteix en descompte en el teu abonament per a la següent temporada.

Mestalla, espai lliure de fums: un lloc acollidor per a les famílies i saludable per a tots els valencianistes

A partir de la temporada 2018.19, el València CF ha decidit que l’estadi de Mestalla siga un espai lliure de fums. Som un referent social i volem aportar el nostre granit d’arena per a millorar la qualitat de vida dels valencianistes. Tots junts, anem a fer que Mestalla siga, encara més, un lloc de trobada en el que aficionats de totes les edats gaudisquen amb les seues famílies en un ambient saludable dels partits del València. Si encara eres fumador, trobaràs zones habilitades fora dels seients per a poder fer-ho i punts amb informació per a, si ho desitges, ajudar-te a deixar el tabac.

Graderia Jove: potent animació, amb avantatges que es mantindran en la 19.20 solament si s’aconsegueix l’alt nivell d’assistència dels joves de la resta de l’estadi

En una temporada en la que es va a commemorar el Centenari del club, el València CF mira també al futur i per açò anima, amb preus més baixos i descomptes encara majors, al fet de que cada vegada hi haja més gent jove a Mestalla, amb tarifes especials per a menors de 16 anys. Veuen a animar a Mestalla amb els teus companys de la teua escola de futbol, d’universitat…

A més, si tens entre 16 i 25 anys, gaudiràs en la nostra Graderia Jove de preus encara més assequibles i d’una important novetat, ambdues coses condicionades al fet que l’assistència mitjana siga molt alta, al nivell de la qual ja han tingut més de 4.400 joves en la resta de l’estadi, quasi del 100%.

En la 18.19, per a ajudar a que els de la Graderia Jove s’acosten a aqueix nivell d’assistència, introduïm una important novetat: en cas de no poder venir, tots els abonats d’esta zona també podran cedir la seua passada, sempre, açò sí, que els beneficiaris siguen joves d’entre 18 i 25 anys, a excepció de determinats partits, per motius de seguretat. Volem ajudar als abonats més joves d’esta zona tinguen un alt nivell d’assistència, amb la finalitat de que puguen seguir beneficiant-se en la temporada 19.20 d’unes condicions avantatjoses.