Vacunan a Joan Ribó horas después de reclamar su dosis
Joan Ribó recibe la vacuna contra el coronavirus.

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha rebut aquest matí la primera dosi de la bovina contra el coronavirus. La injecció ha tingut lloc unes hores després que el cap consistorial alertara de no haver sigut cridat per a vacunar-se malgrat la seua edat.

Va ser el passat 5 de maig quan la Conselleria de Sanitat va emetre un comunicat en el qual avisava que tots els ciutadans valencians de 70 a 74 anys, grup en el qual es troba l’alcalde, rebrien en qüestió d’una setmana la bovina anticovid.

Després d’una setmana sense notícies, Ribó va donar ahir la llum d’alerta. Als seus 73 anys, el líder de l’Ajuntament de València no dubte a mostrar el seu malestar en Twitter. “Estic cansat de donar les meues dades perquè algú em cride”, va escriure.

RIBÓ PIDE NO DEIXAR EN ELS “LLIMBS” A LES PERSONES DE 73 I 74 ANYS

Hui a les 07.45 hores, l’alcalde ha rebut el missatge per a la seua vacunació amb cita per a les 09.00 hores. Ribó ha demanat que no es deixe “als llimbs” a la seua generació i ha donat les gràcies als sanitaris que li han atès hui.

No obstant això, Ribó no ha sigut l’únic cas tardà de majors de 70 que aquesta setmana seguien sense la vacuna. El secretari d’Organització del PSPV, José Muñoz, va respondre a l’alcalde explicant el cas del seu pare.

El socialista va assenyalar que el seu progenitor tenia la mateixa edat que Ribó i que només havien passat 24 hores des de la seua vacunació. Muñoz va demanar no generar “alarmisme” especialment estant “en llocs de responsabilitat”. “El procés de vacunació està sent exemplar gràcies a l’esforç de la ciutadania i les institucions”, va recalcar.