Un vidente predice cuál será el Gordo de la Lotería de Navidad y se vende en Valencia
El décimo ganador del Gordo de la Lotería de la Navidad según Luis "El Oráculo".

El pròxim dijous 22 de desembre tindrà lloc el famós sorteig de la Loteria de Nadal. Els xiquets de Sant Ildefons posaran la veu un any més per a anunciar tots els dècims premiats.

Números com la data de la mort d’Isabel II o del Chanelazo d’Eurovisió estan sent molt demandats. No obstant això, en aquest moment en el qual tothom cerca el dècim perfecte, un vident ha predit quin serà el número que més diners repartisca enguany.

Luis «L’Oracle» és el vident que ha anunciat com serà el suposat número guanyador de 2022. Així ho ha proclamat la xarxa social de Tik Tok, a més ha expressat que vol revelar-ho perquè la seua intenció és ajudar a quanta més gent millor. El presumpte número que eixirà premiat amb 4000.000 euros, segons Luis, serà el 20.182.

Aconseguir aquest número concret no és fàcil perquè únicament es ven en dos llocs d’Espanya. València i la localitat de Mollerussa (Lleida) són els dos únics punts que compten amb aquest dècim, al marge d’Internet. En el cas de València es pot trobar en l’Administració Nº89 de l’avinguda General Urrutia.

A més, el vident també ha predit algunes de les terminacions que seran premiades en la Loteria de NadalEls números acabats en 7, 8 i 9 seran clau segons ell. 

L’Oracle, que compta amb més de 122.000 seguidors, ha demanat que si algun dels seus seguidors li fa cas i segueix les seues prediccions li ho comunique. Ha acabat el vídeo desitjant molta sort per a aquells que més el necessiten. De moment caldrà esperar fins al dia 22 per a saber si el vident té raó.