50 promotores i immobiliàries amb habitatges a València i la seua àrea metropolitana i en la costa participen en una nova edició de la fira Urbs que ha obert avui les seues portes.

El certamen immobiliari del mediterrani, que romandrà obert fins al diumenge en Fira València, afronta una edició marcada per les últimes dades negatives sobre la venda d’habitatges a Espanya i en la comunitat valenciana.

Després de cinc anys d’increment en el número de compravenda d’habitatges el sector ha mostrat números rojos, en la Comunitat valenciana durant el segon trimestre de 2019 la venda d’habitatges ha caigut un 7’2%. A nivell nacional l’agost passat va ser el pitjor des de 2015 amb una caiguda del 21,1%.

La fira ha augmentat un 30% la seua superfície d’exposició respecte a l’anterior edició, amb presència de signatures nacionals i les principals promotores radicades en la Comunitat Valenciana.

L’oferta d’habitatges s’orienta actualment cap a la sostenibilitat i l’eficiència, amb millors estàndards en confort, qualitats acústiques i tèrmiques, amb un consum quasi nul, i amb el repte de preus accessibles, segons s’ha posat de manifest en la jornada prèvia a la fira.

Aedas Home, Altamira, Domio, Metrovacesa, Neinor, Sareb, Via Célere o Kronos, són algunes de les promotores que participaran en l’edició. Entre elles destaca Kronos que mostrarà l’edifici residencial més alt de València, la torre Ikon, dissenyada per l’arquitecte Ricardo Bofill.

Així mateix, les principals promotores i immobiliàries de la Comunitat Valenciana, Avanza Urbana, Firmus, Olivares o Urvitra, conformaran un aparador per al públic on aquest podrà trobar l’habitatge que més s’ajuste a les seues necessitats.