Una octogenària emocionada a les xarxes amb una carta

Una reflexió per a les properes generacions

Una dona de 82 anys d’edat ha aconseguit fer viral per les xarxes socials una carta on fa balanç de la seva vida i mostra el seu desig que les properes generacions tinguen més en compte als majors de la casa. En la carta fa balanç de la seva vida, ressalta que té 4, 11 néts, 2 besnéts i una habitació de 12 metres quadrats.

Relata que ja no té la seva casa, ni les seves coses volgudes, no té els riures dels seus néts, el veure’ls créixer, abraçar-los, segons diu en la carta alguns van a veure-la cada 15 dies, uns altres cada 3 mesos, uns altres mai. Troba a faltar fer croquetes, ous farcits o rulos de carn picada. Es consola pensant que encara té passatemps i sudokus per completar, es mentaliza que ha d’acostumar-se a aquesta solitud, ajuda als quals estan pitjor, encara que no vol intimidar perquè desapareixen amb freqüència.

Fa una reflexió, “Diuen que la vida s’allarga cada vegada més, Per a què? Quan estic asoles, solament puc mirar fotografies i records, espere que les properes generacions vegen que les famílies es formen per tenir un futur i pagar als nostres pares pel temps que ens van regalar en criar-nos”, paraules de Pilar Ferández de Granada.