Una marca valenciana vesteix la princesa Charlotte de Cambridge

La firma empezó en un pequeño bajo del barrio de L’Eixample de Valencia

Una firma valenciana de moda infantil ha estat la triada pels Ducs de Cambridge, Guillermo i Catalina, per vestir a la seva filla Charlotte en la primera foto oficial del príncep Louis, nou membre de la família. Com a curiositat destacar la foto presa per la Duquessa Catalina, apareix la Princesa Charlotte, besant al seu nou germà en el front, vestida amb la jaqueta que ja va lluir el seu germà major, el Príncep George amb motiu del 90 aniversari de la seva àvia paterna, la Reina Isabel II.

La signatura van començar en un petit baix del barri de L’Eixample de València amb dues persones emprades i ara entre els seus reconeixements està el Premi Nacional Didal d’Or 2015, que ha guardonat en anteriors edicions a la Fundació Loewe o HannibalLaguna. La nena llueix molt a gust la jaqueta blava marí amb una greca grisa de la col·lecció de Fina Ejerique. La signatura porta 20 anys vestint a milers de nens, entre ells a la Princesa Leonor i a la Infanta Sofia, al Príncep George de Cambridge, a la Princesa Josephine de Dinamarca o als fills de personalitats com Eugenia Silva o Nuria Roca i de nombroses influencers.

Els teixits també es compren a Espanya i tenen certificació Oeko Tex®, que garanteix que no conté cap substància nociva. L’empresa va néixer quan el matrimoni Fina Ejerique i Emilio Pérez, fins llavors distribuïdors a Espanya de marques estrangeres, van decidir aventurar-se a crear la seva pròpia signatura. Ara donen treball a desenes de persones.