Una estrela que continuarà brillant

Mor Juan Ballester, actor i faller de la falla "El Quarantahuit", conegut en el món faller per les seues actuacions en teatre i playbacks.

Dilluns passat el món faller despertava amb la fatídica notícia de la defunció de Juan Ballester, l’actor, censat en la falla Pintor Salvador Abril- Peris i Valero, més coneguda com la falla”El Quarantahuit” .

L’actor de 35 anys vivia a Madrid, després d’haver estudiat Art Dramàtic a l’Escola de l’Actor de València, tractant de guanyar-se un lloc en els teatres de la capital.

Una aturada cardíaca va ser culpable de que Juan Ballester enguany no puga estar fent el que més li agradava en el món: plantar la seua falla. I és que Juan era un faller “de plantà”, dels quals gaudia veient arribar la seua falla a la plaça, arreplegant els premis i ,com no, participant de qualsevol activitat fallera que implicara pujar-se a un escenari: playbacks, teatre…

Molts han sigut els missatges, expressant les seues condolences; que han omplit les xarxes socials aquestos dies, però un dels més emotius, venia de part de la seua comissió fallera Perquè hui som “QuarantaSet”, però tu sempre seràs “quarantahuit”, comissió en la qual va créixer i va aprendre a estimar les Falles.

Segur que el pròxim cap de setmana durant les Gales de la Cultura, on es premia als millors actors del “teatre faller”, Juan rebrà el millor homenatge que mereix, i és que Juan serà una” estrela que continuarà brillant, allà on estiga”.