nathaly

La policia peruana ha detingut a dos individus com a presumptes autors de la desparició del cos de Nathaly, la jove valenciana però d’origen equatorià que va desapareixer en el país sud-americà el passat 2 de febrer mentre visitava la localitat de Cuzco.

Els dos presumptes assassins són l’amo i un treballador d’un servei de transport rústic elevat similar a un telefèric, que oferia als turistes una visió panoràmica de la Vall Sagrada dels Inques.

Segons apunten les informacions, la jove de 28 anys que estava passant la seua vacances a Perú, va arribar a la zona arqueològica de Moray per a visitar la Vall Sagrada dels Inques al costat del riu Vilcanota-Urubamba. Nathaly es va muntar al telefèric i va patir un accident que li va causar la mort immediatament pel que els dos homes van decidir ocultar el cadàver i després llançar-lo al riu, just en la zona de Paucarbamba.

Segons la informació policial, el 2 de gener la jove va arribar al lloc arqueològic de Moray i d’ací es va dirigir a Maras, per a després seguir a peu fins a la comunitat camperola de Callaracay, on s’oferia el servei d’observació als turistes.