El Palau de Congressos atrau un turisme que deixa 770 milions d’euros en la ciutat

El centre de convencions és un pol d'atracció d'un nou tipus de turisme de congressos de perfil internacional i alt poder adquisitiu

El 2 de juliol de 1998 es va inaugurar el Palau de Congressos de València, un edifici que no solament acull centenars d’esdeveniments a l’any sinó que és també un emblema de la ciutat i que la fa coneguda a tot el món.

En 2010 i 2018 va ser distingit per l’Associació Internacional de Palacios de congressos com el millor recinte del món. Des de la seua creació ha acollit més de 2.900 esdeveniments, gran part dels quals són de carácter internacional, duplicant-se aquesta xifra en els últims 4 anys.

Amb unes dades de 2.200.000 pernoctacions, el Palau de congressos de València es converteix en el pol d’atracció d’un turista d’alt poder adquisitiu que deixa a la ciutat una mitjana de 350 euros en cada visita.

Una vegada traspassada la vintena, l’objectiu ara s’atraure cada vegada més congressos internacionals gràcies a una aposta per la tecnologia.

Amb obres de millora valorades en 2 milions d’euros, aquest edifici inaugurat a la fi del segle XX ja ha demostrat que està preparat per a convertir-se en un palau de congressos de mitjan el segle XXI.