El truco definitivo para limpiarse la arena de la playa

En l’estació estival, la platja és una de les destinacions favorites dels espanyols. Unes vacances idíl·liques solen tenir com a escenari una platja, més o menys abarrotada, i tombar-se al sol o remullar-se en l’aigua com a passatemps favorit.

No obstant açò, quan la jornada de platja acaba, arriba un dels moments més incòmodes del dia: quan cal netejar-se l’arena i pujar-se al cotxe per a tornar a casa o a l’apartament. L’handicap augmenta quan alguns dels viatgers que van a muntar en el teu cotxe són xiquets.

Fins ara, el mètode tradicional era netejar-se amb la tovallola, o si la platja ho permet, netejar-se en la dutxa de torn. Una altra opció, amb la qual et garanties tenir una platja privada a l’interior del teu vehicle en finalitzar l’estiu, era netejar-se a casa.

No obstant açò, en les xarxes circula un truc infalible i definitiu amb el qual podràs eixir de la platja sense deixar rastre d’ella.

La solució al nostre problema és un vell conegut: els ‘polvos de talco’.

Una aplicació en els peus i un posterior massatge serà més que suficient per a netejar-te l’arena del cos i marxar-te a casa sense rastre d’arena de platja.