La Junta Local Fallera d’Aldaia ha organitzat, al costat de la Delegació d’Inclusió i Solidaritat de la Falla Mont de Pietat de Xirivella, la clausura del mes solidari de les trosses roses, una iniciativa que el que pretén és donar a l’associació Metxons solidaris, totes les malles de pèl per a confeccionar les perruques oncològiques.

Però la Junta Fallera d’Aldaia no està sola en aquest projecte: les Juntes locals de la Junta Comarcal de l’Horta Sud també posseeix una caixa rosa on es dipositen les malles, metxons i perruques solidàries.

El lliurament de tots els metxons aconseguits s’ha realitzat mitjançant un acte en el qual també s’han inclòs activitats com una master class de zumba i una rifa solidària amb articles de comerços del municipi. Tota la recaptació anirà destinada a a l’Associació Metxones Solidaris i a la Fundació Aladina. I les perruques solidàries ja confeccionades seran donades directament a l’Associació Espanyola contra el càncer d’Aldaia.

Moltes són les institucions que s’han involucrat en esta iniciativa solidària per a ajudar als quals més ho necessiten i que, per culpa de la malaltia, estan travessant un mal moment.