Les tropes mores i cristianes van prendre els carrers d’Alfafar amb una espectacular desfilada, en què la posada en escena dels festers, que conformen les comparses, van oferir un espectacle ple de color, amb vistosos i especials vestits i música.

Tots van participar en una posada en escena per a enlluernar a un nombrós públic que es va congregar en els carrers d’aquest municipi de l’Horta Sud per a veure l’Entrada de Moros i Cristians, que porta més de 20 anys celebrant-se.

Els exèrcits de la mitja lluna i de la creu, van eixir puntuals des del carrer Xiva, direcció plaça Música Celia Giner, fins a arribar a la plaça Poeta Miguel Hernández. Durant tot el recorregut, les notes de les marxes mores i cristianes que emanaven de les bandes de música van fer que el públic gaudira d’una vetlada festiva plena d’esplendor.

L’Entrada de Moros i Cristians s’emmarca dins del programa de festes del barri Orba, i la Coordinadora de Moros i Cristians, organitzadora de l’acte per primera vegada, la Comparsa Peña del Tito, la Al-hobra i Guerrers Defensors no van defraudar al públic.

Ara, després d’uns dies de descans, ja comencen a pensar en la del pròxim any.