La Fundació Trinidad Alfonso presenta la sisena edició del Projecte FER

La fundació presidida per Juan Roig invertirà prop d'un milió d'euros per a recolzar a 127 esportistes (28 de 'Elit', 39 de 'Promeses' i 60 de 'Viver') de la Comunitat Valenciana.

41

La Fundació Trinidad Alfonso ha presentat aquest matí la sisena edició del Projecte FER (Foment d’Esportistes amb Reptes), una iniciativa destinada a recolzar, impulsar i promocionar als esportistes de la Comunitat Valenciana. L’acte de presentació s’ha celebrat en el L’Alqueria del Basket i ha significat el tret d’eixida a una edició que incorpora moltes novetats i que, en 2018, travessa l’equador de l’actual cicle olímpic, el que confluirà en els Jocs de Tòquio 2020.

El Projecte FER, impulsat per Juan Roig a través de la Fundació Trinidad Alfonso amb una inversió que ronda el milió d’euros, compte enguany amb un total de 127 esportistes enfront dels 121 de la passada edició. El seu creixement en nombre d’integrants i de disciplines és constant des del moment del seu naixement, l’any 2013. Es mantenen les tres categories que es van implantar des de l’origen del programa: ‘Elit’, ‘Promeses’ i ‘Viver’. Els 28 esportistes inclosos en la categoria ‘Elit’, tots ells d’alt nivell internacional, rebran una ajuda de 15.000 euros; els 39 que formen part de ‘Promeses’, nivell que integra a esportistes de primera línia nacional i que ja comencen a despuntar en competicions internacionals, seran premiats amb 7.500 euros. Finalment, els 60 integrants de ‘Viver’, joves talents que ja han aconseguit èxits en les divisions de formació, tindran una ajuda de 2.000 euros.

Durant la celebració de l’acte de presentació del FER 2018, Juan Roig es va mostrar “orgullós de compartir aquest projecte amb aquests 127 excel·lents esportistes que, a més, s’esforcen cada dia com a estudiants i professionals i, sobretot, per ser millors persones”. Roig va subratllar que els components seleccionats “ho han sigut pels seus propis mèrits, ací no hi ha recomanats”.