accidentes

Les carreteres valencianes han viscut un matí de caos al volant amb tres accidents que han arribat a col·lapsar prop de 20 quilòmetres els accessos a la ciutat. El de major gravetat s’ha produït a les 8 hores deixant a una persona atrapada en el seu vehicle després d’una col·lisió múltiple entre un camió, una grua i diversos turismes.

El sinistre ha tingut lloc en el quilòmetre 324 de la A-7 sentit a Alacant, dins del terme de Paterna, punt fins el qual s’han desplaçat tres dotacions de bombers de Paterna i Burjassot per a procedir a l’excarceració del conductor del cotxe en haver quedat atrapat en el seu interior. A més, els serveis mèdics també han acudit fins al lloc dels fets a l’haver sis ferits de diversa consideració.

Segons el Centre de gestió de Trànsit de València, este accident ha generat fins a 17 quilòmetres de retenció i ha obligat a interrompre el trànsit de dos carrils deixant només operatiu un d’ells. A més, la gravetat del sinistre ha cridat l’atenció de tots els conductors que circulaven per la via oposada derivant en un embós de dos quilòmetres a causa del “efecte tafaner”.

Accident de l’AP-7 en sentit a Alacant.

El segon incident s’ha produït en la mateixa autovia (A-7), però en este cas ha sigut a l’altura del municipi de Manises on s’han produït prop de quatre quilòmetres d’embossos en sentit a Barcelona.

L’últim sinistre d’este matí ha tingut lloc en la V-21, dins del terme de Massalfassar, però en aqueix cas no s’han produït embossos de consideració ja que els carrils de circulació no s’han vist afectats per aquest.