Alexia Herranz és natural de Gandia, té 28 anys i està afiliada al Partit Popular. Hui ha anunciat el seu pre candidatura per a tractar de mesurar-se contra Alberto Núñez Feijóo i arribar a la presidència del partit a nivell nacional.

Sota el lema ‘Futur en llibertat’, Herranz, declarada transsexual, tractarà d’aconseguir els 100 avals necessaris per a fer el pas. “Aquesta candidatura ix dels afiliats de base no de cap càrrec ni despatx. Nosaltres som afiliats que hem estat lluitant i batallant campanyes, posant cartells, repartint fullets i hem decidit que és el moment que la veu de tots els afiliats siga escoltada“, ha anunciat Alexia.

“La candidatura no és per a fer front a ningú. És per a sumar i demostrar que en el partit totes les identitats o orientacions estem representades perquè som ja militants del Partit Popular”, ha explicat.

Herranz ha declarat que el PP ha de fer “un pas al capdavant i trencar tabús i armaris dins del partit”. Segons ha assenyalat, aquest és el motiu pel qual ha decidit presentar-se com a candidata acompanyada d’un equip que anirà anunciant progressivament.

L’objectiu d’Alexia Herranz és arribar “tot el lluny que els deixen”. “Personalment per a mi la meta no és aconseguir ser presidenta del Partit Popular, que em faria molta il·lusió. És un treball molt dur i molt sacrificat però la meta és aconseguir que es demostre que som persones valentes i lluitadores que tenim cabuda en el Partit Popular“, ha matisat.