L’anell ciclista, la conversió en zona de vianants i l’aparcament nocturn en el carril bus de València són tres dels temes més comentats durant la legislatura. Cara a les eleccions municipals els partits no dubten a donar a conèixer els seus plans per a la capital del Túria i resoldre les preguntes dels ciutadans en matèria de mobilitat. Una d’elles és què succeirà amb els carrils bici del centre de València.

Compromís per la seua part assegura que no hi haurà canvis sobre aquest tema i qualifiquen la infraestructura ciclista d’èxit rotund. A més, asseguren que tampoc hi haurà una reversió en la prohibició de l’estacionament nocturn del carril bus, alguna cosa que els altres grups sí que volen revisar.

En la mateixa línia s’inclou el Partit Popular, els qui a més asseguren dir no a la peatonalització “improvisada” i a base de “jardineres” de Giuseppe Grezzi. Una línia totalment oposada al model de Compromís, els qui seguiran avant amb el Pla de Mobilitat.

Serà el pròxim 26 de maig quan els ciutadans decidisquen la formació del nou Ajuntament, un govern que serà clau per a la mobilitat de la ciutat i per al trànsit de València.