Torrent via Whatsapp

L'Ajuntament enviarà missatges amb informació per a la ciutadania a través d'aquesta eina.

Whatsapp

L’Ajuntament de Torrent ha aprofitat el començament de la tardor per a realitzar el seu primer enviament de missatges via Whatsapp amb informació per a la ciutadania. Les persones subscrites al servei de Whatsapp de l’Ajuntament podran conèixer de primera mà els actes que es van a realitzar a Torrent durant la setmana i, d’ara endavant, també rebran missatges sobretot allò que puga resultar interessant per a la ciutadania, com podran ser corts de carrers, anuncis de convocatòries i altres activitats que genere la ciutat.

Amb l’engegada d’aquest servei l’Ajuntament amplia el nombre de vies per les quals pretén acostar les institucions a la ciutadania.

Les persones que desitgen subscriure’s a aquest canal podran fer-ho de manera gratuïta i rebran la informació més rellevant sobre esdeveniments que succeïsquen a Torrent en l’àmbit d’actuació de l’administració local.

Per a donar-se d’alta en aquest servei n’hi ha prou amb guardar el número de telèfon 662 594 180 en l’agenda de contactes i enviar un whatsapp al mateix nombre indicant el nom i cognoms de la persona que escriu.

Si es desitja desactivar el servei és molt senzill. Enviant un únic missatge via Whatsapp amb la paraula ‘BAIXA’ per la mateixa aplicació. El tractament d’aquesta informació es farà d’acord amb la Llei de Protecció de Dades.

Les alertes arribaran durant la setmana intentant no saturar als usuaris. L’Ajuntament no contestarà ni rebrà informació per aquesta via, ja que la interacció amb els usuaris continuarà realitzant-se a través de les vies ja existents amb anterioritat.